- Bergensiana
-
Diverse faglitteratur
- Botanikk
- Filosofi
- Fiske/fangst
- Fjell og fjellklatring
- Friluftsliv / sportsfiske / jakt
- Håndverk
- Jernbane / tog / trikk
- Jus
- Mat/vin
- Matematikk
- Medisin
- Musikk
- Naturvitenskap
- Pedagogikk / skolehistorie
- Pressehistorie
- Psykologi / parapsykologi
- Samfunnsfag
- Sjakk
- Sjøfart / skip
- Slektshistorie
- Sport / idrett
- Språk/ ordbøker
- Teater / film / dans
- Teknikk/ maskiner
- Universiteter / studier
- Veier
- Zoologi
- Økonomi/ bankhistorie
- Fremmede land/ Polar
- Historie og kulturhistorie
- Kunst
- Litteraturhistorie
- Lokalhistorie
- Religion
- Skjønnlitteratur
- Varia
Drikkeskikker. Nordmenns drikkevaner gjennom 1000 år
Riddervold, Astri. Oslo 1997 (Teknologisk Forlag), 1997. 4to 134 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag. I serien Levende norske tradisjoner.
Edelfisk - levevis, oppdrett og tilberedning. Fargefotografier. Red. Svein Kristiansen
Tromsø (Grafisk produksjon), 1982. Stor 8vo 101 s. Originalbind. Pent eksemplar.
Fish and Game Cook Book. First edition
Botsford, Harry T. New York (Cornell Maritime Press), 1947. 8vo 290 pp. Originalbind med originalt vareomslag.
Fisk, kjøtt og grønnsaker. 2. opplag
Thiis, Mina. Oslo (Damm), 1937. 8vo 215 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag. Navn.
Flatfisk. Flat i form, rund i smak. Red. Svein Kristiansen
Tromsø (Grafisk produksjon), 1985. Stor 8vo 127 Originalbind. Pent eksemplar.
Floyds fjordfiesta
Floyd, Keith. Oslo (Gyldendal), 1998. Stor 8vo 223 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Forfatterne går til bords. Norsk redaktør og oversetter: Odd Bang-Hansen
Kringelbach, George (hovedred.). (Den norske Bokklubben), 1973. 8vo 256 s., illustrert. Originalbind. Pent eksemplar.
Fornuftigt Madstel. En tidsmæssig Koge- og Husholdningsbog. Anden Udgave
Clemens Bonifacius (= P. Chr. Asbjørnsen). Christiania (Steensballe), 1865. Liten 8vo (2) + XIX + (3) + 288 s. Privatbind. Støtte hjørner. Bokeiermerke. Lite navn. Materien pen og ren.
Fra det bergenske kjøkken
Paulsen, Erik O. Bergen (Akhnaton-Paulsen), 1985. Stor 8vo 80 s., illustrert. Heftet, originalt omslag.. 1.utgave, 1.opplag.
Fra det norske kjøkkens historie
Skogseth, Arvid. Oslo 2009 (Press), 2009. Stor 8vo 299 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Fra Neptuns gaffel. En kokebok om fisk og skalldyr
Dege, Hroar. Oslo (Aschehoug), 1966. 8vo 175 s. Originalbind med originalt varoemslag.. Omslag og tegninger av Odd Hvistendahl.
Fransk kjøkken på sitt beste
Hughes-Gilbey, Ann. Oslo (Den norske Bokklubben), 1984. 4to 95 s., illustrert. Originalbind.. Fotografier av Denis Hughes-Gilbey. Pent eksemplar.
Fresh Ways with Vegetables
Amsterdam (Time Life Books), 1988. 4to 144 s., illustrert. Originalbind.. By The Editors of Time-Life Books. Healthy Home Cooking.
Fruktdrikk
Misvær, H. Oslo (Cappelen), 1935. 8vo 74 s., illustrert. Heftet, originalt omslag.. Frukt i flytende form. Anvisning til fremstilling i husholdninger og mindre bedrifter.
Frøken Jenssens Kogebog. Attende Oplag
Jenssen. København (Gyldendalske Boghandel), 1911. 8vo 380 s. Originalbind. Noen få streker på forsatsbladet; boken ellers er ren.
GAmalosten. Illustrert av Inge Grødum
Moberg, John. Oslo (Det Norske Samlaget), 1987. 8vo 92 Heftet, originalt omslag.. 2.opplaget. I serien Mat på folkemunne.
Gastronomi. Til bords med historien
Notaker, Henry. Oslo 1987 (Aschehoug)8vo 380 s., illustrert. Originalbind. Maxi-bok.
Gastronomi. Til bords med historien
Notaker, Henry. Oslo 1987 (Aschehoug), 1987. 8vo 380 s., illustrert. Originalbind. Maxi-bok.
Gjærbakst
Oslo (Hjemmets bokforlag), 1983. 8vo 63 s., illustrert. Originalbind.. Hjemmets kokebokklubb. Flekk på bakre dekkel.
God og billig mat. Kokehåndbok for ung og gammel
Rykke, Marianne. Oslo (Cappelen), 1974. 8vo 94 s. Heftet, originalt omslag. Flekk på bakre omslag, ellers god stand.
Gode adresser. Europa rundt med ganen som veiviser
Hellstrøm, Eyvind. Oslo (Pantagruel Forlag), 2003. 4to 303 s., illustrert. Heftet, originalt omslag.
Gourmet's Old Vienna Cookbook. A Viennese Memoir. Illustrated by Leo R. Summers
Langseth-Christensen, Lillian. New York (Gourmet Books), 1976. Stor 8vo 624 s. Originalbind.. Fifth Printing.
Gourmet. Om god vin og festlig mad. Fra blå forel til roastbeef
København, 1977. 4to 64 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.. Oversat og bearbejdet af Rigmor Bagger Lademann. Pent eksemplar.
Gourmet. Om god vin og festlig mad. Fra Canard à l'orange til ris à la carte
København, 1978. 4to 64 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.. Oversat og bearbejdet af Rigmor Bagger Lademann. Pent eksemplar.