- Bergensiana
-
Diverse faglitteratur
- Botanikk
- Filosofi
- Fiske/fangst
- Fjell og fjellklatring
- Friluftsliv / sportsfiske / jakt
- Håndverk
- Jernbane / tog / trikk
- Jus
- Mat/vin
- Matematikk
- Medisin
- Musikk
- Naturvitenskap
- Pedagogikk / skolehistorie
- Pressehistorie
- Psykologi / parapsykologi
- Samfunnsfag
- Sjakk
- Sjøfart / skip
- Slektshistorie
- Sport / idrett
- Språk/ ordbøker
- Teater / film / dans
- Teknikk/ maskiner
- Universiteter / studier
- Veier
- Zoologi
- Økonomi/ bankhistorie
- Fremmede land/ Polar
- Historie og kulturhistorie
- Kunst
- Litteraturhistorie
- Lokalhistorie
- Religion
- Skjønnlitteratur
- Varia
Prinsessenes kokebok. Norsk utgave ved Kathrine Lie
Åkerström, jenny. oslo (Gyldendal), 1937. 8vo 619 s., illustrert. Originalbind. Merker etter tape på deklene. Falsene delvis sprukket. Bruksspor.
SAlads & Cold Hors-d'Oeuvre
Amsterdam (Time Life Books), 1980. 4to 176 s., illustrert. Originalbind.. By The Editors of Time-Life Books. The Good Cook.
Sannheten i glasset. Hva er det vi drikker?
geelmuyden, Niels Chr. Oslo 2015 (CappelenDamm), 2015. 8voq 297 s. Originalbind.. 2.opplag.
Sea Food Cookery. A Complete Handbook for Every Kind of Fish Cooking, with Menus and Suggestion for Serving
Wallace, Lily Haxworth. New York (Blue Ribbon Books), 1949. 12mo 180 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Sild. Havets sølv, bordets glede. Red. Svein Kristiansen
Tromsø (Grafisk produksjon), 1983. Stor 8vo 127 s., illustrert. Originalbind. Pent eksemplar.
Slottstappning. En bok om Europas ädlaste vinar och cognac
Andersson, Carl A. Stockholm (Forum), 1945. 8vo 170 s., illustrert. Originalbind.
Smørbrød og koldtbord på dansk vis
Bang, Asta og Edith Rode. Stavanger (stabenfeldt), 1949. Stor 8vo 100 s., illustrert. Originalbind.
Sopron and environs
Halasz, Zoltan. Budapest, 1989. 4to 40 s., illustrert. Originalbind. A Taste of Hungary.
Stor kokebok for større og mindre husholdninger. Med illustrationer. Koking. Bakning. Syltning. Vinlægning. Slagtning. Hermetik. Sykekost. Menuer. Anretning
Erken, Henriette Schønberg. Kristiania (Aschehoug), 1921. 4to 704 s., illustrert. Originalbind.. Fjerde gjennemsete utgave. Deklene har noe slitasje langs kantene. Ryggen oppflusset ved kapitélene. Alt i alt et velholdt eksemplar av boken.
Streif. Matmøter i norske kulturlandskap. Hovedstreifer: Per Olav Reinton
Oslo (Andrimne Forlag), 2005. 4to 208 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Søtt og syndig. 115 uimotståelige fristelser for kakemonser og andre slikkmunner
Strømstad, Aase. Oslo (Aschehoug), 1984. 4to 198 sider., illustrert. Originalbind.. Oversatt fra italiensk av Brit og Mette-Cathrine Jahr. Rikt illustrert i farger. Svært pen.
Tante Julies Opskrifter. 126 af hendes bedste Retter
Tante Julie ( = Julie Gram). Kristiania (Aschehoug), 1922. Liten 8vo 77 s., illustrert. Originalbind med dekor.. Bind og vignetter av Arnold Thornam. Sundseth 1198. Notaker 172.
The Barbecue Cook Book
(Park, California), 1975. Liten 4to 91 s. Heftet originalt omslag.. Latest Techniques. Over 300 Recipes.
The Complete Book of Barbecue & Rotisserie Cooking. With drawings by H. Rosenbaum
Beard, Jim. New York, 1954. 8vo 144 s. Originalbind med originalt vareomslag. Pent eksemplar. Kokebok. Kogebog.
The Spanish Cuisine
, 1986. 8vo 39 s., illustrert. Heftet, originalt omslag.. Utgitt av Secretaria General de Turismo.
Tid til overs. Matfilosofi frå Vianvang
Brimi, Arne. Oslo (Kagge forlag), 2000. Stor 8vo 160 s. Rikt illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Tomater. 82 måter å anvende og tilberede dem på
Nordenstreng, Ellen. Oslo (Cappelen), 1928. 8vo 36 s. Heftet, originalt omslag. Lette bruksspor.
Vegetables and Salads
London (MArshall cavendixh), 1976. 4to 64 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag. Navn på fortittelblad.
Vi får gjester.
Oslo (Hjemmets Bokforlag), 1989. Stor 8vo 64 s., illustrert. Originalbind.. Hjemmets kokebokklubb. 8. opplag.
Vi som koker elektrisk
Thune, Gerd Wiborg. Oslo (Gyldendal), 1941. 8vo 147 sider., illustrert. Originalbind.. Ny revidert utgave.
Vin fra hele verden. Vinkjennerens store oppslagsverk. Redaktør for den norske utgaven: Thor Richard Teien
Stevenson, Tom. Oslo (Gyldendal), 1999. 4to 600 s., illustrert. Originalbind med originalt vareomslag.
Vin og brennevin. Cocktails og andre mixed drinks, fruktvin, sider og øl, samt bemerkninger om de forskjellige drikkevarers anvendelse. Tegninger av Gösta Hammarlund
Svensson, Haakon. Oslo (Cappelen), 1953. 4to 309 s. Originalbind.
Vin og brennevin. Tegninger av Gösta Hammarlund. Ny utgave ved Thor Richard Teien
Svensson, Haakon. Oslo (Cappelen), 1981. Stor 8vo 309 s. Originalbind med originalt vareomslag.
Vin. Schibsteds vin-guide
Johnson, Hugh. Oslo, 1985. Smal 8vo 200 s. Originalbind med originalt vareomslag.. 2.utgave, ajourført 1985.